SPIEREN VOOR SPIEREN

Gouden tijden herleven


Het gouden elftal van het EK'88, onder leiding van Rinus Michels treedt voltallig aan tegen een team van buitenlandse toppers van toen. Het team van buitenlandse spelers zal bijvoorbeeld bestaan uit: Luc Nilis, Jozef Kiprich, Wlodi Smolarek, Glenn Hycen en Jan Heintze. Dit team wordt gecoacht door Guus Hiddink.

De aftrap van de wedstrijd is op woensdag 4 september om 19.00 uur in het Philips stadion in Eindhoven. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Spieren voor Spieren. Het evenement wordt extra feestelijk door verschillende spectaculaire optredens voor tijdens en na de wedstrijd.

De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk. Toegangskaarten zijn tegen gereduceerde tarieven verkrijgbaar vanaf 17 augustus bij de verschillende verkooppunten van TicketBox en bij de kassa's van het Philips stadion.

De Stichting Spieren voor Spieren is mede op initiatief van de spelers van het Nederlands Elftal opgericht en wordt gedragen door vele (oud)spelers en coaches uit het betaalde voetbal. De hoofddoelstelling van Spieren voor Spieren is het werven van fondsen voor onderzoek naar spierziekten.