Gemeente Son en Breugel


Milieuvergunningen 4 september
Publicatiedatum: 02-09-2002

Meldingen artikel 8.40 Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende meldingen hebben ontvangen:

Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer
· Van de heer Hageman, Frontstraat 5a te Uden, voor het van toepassing worden van het besluit op het bedrijf Beter Baby op het adres Ekkersrijt 4038 te Son.

Besluit inrichtingen voor motorvoertuigen milieubeheer
· Van Autobedrijf NAP v.o.f., St. Genovevastraat 22a-24 te Breugel, voor het van toepassing worden van het besluit op een autobedrijf voor in- en verkoop op het adres St. Genovevastraat 22a-24 te Breugel;
· Van Van Slingerland Rental en Sales BV, Ekkersrijt 3010 te Son, voor het van toepassing worden van het besluit op een bedrijf in de verkoop/ verhuur/ reparatie van kampeerautos en caravans e.d. op het adres Ekkersrijt 3010 te Son.

Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer
· Van de heer De Vries, Dasstraat 6 te Eindhoven, voor het van toepassing worden van het besluit op een voegersbedrijf op het adres Ekkersrijt 4409 te Son;

· Van de heer V.d. Maat, Ekkersrijt 7102 te Son, voor het van toepassing worden van het besluit op een opslagbedrijf op het adres Ekkersrijt 7102 te Son.

Besluit woon- en verblijfsgebouwen

· Van S.K.P.O., Dr. Berlagelaan 24 te Eindhoven, voor het uitbreiden van Basisschool De Harlekijn, Zandstraat 35 te Son.

De meldingen en andere ter zake zijnde stukken liggen van 4 tot en met 18 september 2002 ter inzage bij de sector grondgebiedzaken, Europalaan 2 in Son, tijdens openingstijden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven

Melding artikel 8.19 Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende meldingen hebben geaccepteerd van:


· H. van Gennip, Broekstraat 94 te Helmond, voor de aanleg van een weegbrug en voerbunkers op het agrarisch bedrijf aan de Airborneweg 27 te Son.

De verandering(en) leidt niet tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu.

De melding en andere ter zake zijnde stukken liggen van 4 september tot en met 16 oktober 2002 ter inzage bij de sector grondgebiedzaken, Europalaan 2 in Son, tijdens openingstijden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Belanghebbenden kunnen tot en met 16 oktober 2002 bezwaar indienen tegen dit besluit bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA Son.

Wij wijzen u erop dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft. Dat wil zeggen dat het besluit na afloop van de bezwarentermijn van kracht wordt. U kunt dit voorkomen door in bovengenoemde periode een verzoek om voorlopige voorziening (in tweevoud) te zenden aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.