Gemeente Capelle a/d IJssel

Raadscommissievergadering op woensdag 4 september 2002

Op woensdag 4 september 2002 komen de raadscommissies Ruimte en Dienstverlening in een gecombineerde vergadering bij elkaar. De vergadering is openbaar en wordt gehouden in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Spreekrecht
Het spreekrecht biedt u de mogelijkheid in de vergadering de commissie toe te spreken. Wilt u spreken over een onderwerp van de commissievergadering, dan moet u dat voorafgaand aan de vergadering melden aan de secretaris van één van de betreffende commissies of de griffier. Hiertoe dient u telefonisch of per mail contact op te nemen met de secretaris van de commissie Ruimte, de secretaris van de commissie Dienstverlening of de griffier (telefoon 010-2848205, e-mail: t.de.beer@capelleaandenijssel.nl).

De commissies Ruimte en Dienstverlening vergaderen woensdag 4 september 2002, aanvang 20.00 uur. Voorzitter is de heer W. Mulder.

Secretaris commissie Ruimte: mevrouw D.T.H. Steur-Starmans (telefoon 010-2848209, e-mail: d.t.h.steur@capelleaandenijssel.nl) Secretaris commissie Dienstverlening: de heer J.A. Speelman (telefoon 010-2848550, e-mail: j.a.speelman@capelleaandenijssel.nl)

Op de agenda staan onder andere:

- Een presentatie van Flickweert Leisure Consultants over het Nationaal Zwembad Onderzoek 2002 in relatie tot de Capelse situatie;

- De Blinkert: discussie over de voorkeuren bij de ontwikkeling van een zwembad.