Stadsdeel Zeeburg

Ontwerp staanplaatsenbeleid Zeeburg 2002

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Zeeburg heeft op 3 september 2002 het ontwerp staanplaatsenbeleid Zeeburg 2002 vastgesteld. Het beleid is aangepast daar waar het de tijdelijke vergunningen betreft. is het beleid geactualiseerd in verband met de ontwikkelingen in de en IJburg.

Aanvragers van een staanplaatsenvergunning dienen te voldoen aan de voorwaarden die in de regeling zijn gesteld. Naar verwachting zal het staanplaatsenbeleid Zeeburg 2002 op 22 oktober 2002 door de stadsdeelraad worden vastgesteld.

Het ontwerp staanplaatsenbeleid en de daarbijbehorende stukken liggen tot en met 2 oktober 2002 ter inzage bij het publiekscentrum, maar u kunt de stukken ook online bekijken. Klik op staanplaatsenbeleid om de stukken in te zien. Deze documenten zijn beschikbaar in pdf formaat. Om ze te kunnen lezen kunt u Acrobat Reader gratis downloaden van de Adobe-site.

Gedurende de vastgestelde termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk en telefonisch hun bedenkingen over de regeling kenbaar maken. Brieven kunt u richten aan het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Zeeburg, o.v.v. Bedrijfsstimuleringsregeling Zeeburg, Postbus 380, 1000 AT Amsterdam. Telefonisch kunt u uw bedenkingen op maandag en donderdag kenbaar maken aan de afdeling Beleid & Ondersteuning van Stadsdeel Zeeburg, tel. (020) 608 08 60