Gemeente Alphen aan den Rijn


Bestemmingsplan Rijnhaven onherroepelijk

Het bestemmingsplan
De gemeenteraad heeft op 28 september 2000 het bestemmingsplan Rijnhaven vastgesteld. Dit bestemmingsplan streeft een duurzame ontwikkeling na van het bedrijfsterrein met dezelfde naam. Daarvoor zijn in het plan milieuhygiënische en kwalitatieve ruimtelijke doelstellingen opgenomen. Het gebied van dit bestemmingsplan ligt aan de westzijde van de stad. Het wordt globaal begrensd door de bedrijvenstrook Hoorn West, de Oude Rijn, het vogelpark Avifauna, woonwijken en de spoorbaan Alphen aan den Rijn/ Leiden.

Het bestemmingsplan is op 14 mei 2001 door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bijna geheel goedgekeurd. Tegen het goedkeuringsbesluit is beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Raad van State heeft op 31 juli 2002 het beroep ongegrond verklaard waardoor het bestemmingsplan nu onherroepelijk is geworden.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?
Het bestemmingsplan kan worden ingezien bij de Algemene Balie Bouwen en Wonen in het Stadskantoor, Castellumstraat 6, te Alphen aan den Rijn. De balie is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30
-12.30 uur en op vrijdag van 08.30-16.00 uur en van 18.30-20.00 uur.
Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 4 september 2002

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 04 september 2002 laatste wijziging