Ingezonden persbericht

TELESPECTRUM GECERTIFICEERD GOLD BUSINESSPARTNER VAN AVAYA

Kennisniveau medewerkers en kwaliteitsniveau bedrijfsprocessen voldoen aan Avaya-eisen

TER PUBLICATIE: 4 september 2002

NIEUWEGEIN - Avaya heeft haar value-added reseller TeleSpectrum Telecommunicatie BV het gouden BusinessPartnerschap voor DEFINITY-producten toegekend. TeleSpectrum implementeert een compleet assortiment hard- en softwareproducten voor bedrijfstelecommunicatie. Door de toekenning van de Gold-status voldoet het bedrijf volledig aan de hoge eisen die Avaya stelt op het vlak van hoogwaardige interne bedrijfsprocessen en het kennisniveau van de medewerkers van haar BusinessPartners. Deze nieuwe status onderstreept de langetermijnrelatie die beide bedrijven met elkaar onderhouden.
TeleSpectrum was in 2001 de eerste Silver BusinessPartner in Nederland binnen het BusinessPartnerProgramma van Avaya. Om de kwaliteit van haar dienstverlening te garanderen en de concrete toegevoegde waarde voor klanten te vergroten, werd het traject naar de Gold-status ingezet. Dat traject bestaat onder andere uit een uitvoerig trainingstraject voor de TeleSpectrum-medewerkers en een assessment van de bedrijfsprocessen door een extern kwaliteitsbureau.
"De Gold-status van Avaya versterkt het onderscheidend vermogen van onze organisatie. Doordat we onze kwaliteit en service op het vereiste, hoge niveau hebben kunnen brengen, kunnen we onze klanten alle voordelen van de geavanceerde Avaya-oplossingen bieden. We zijn verheugd dat we door gericht te investeren in deze strategische keuze voor Avaya onze toegevoegde waarde kunnen optimaliseren, zowel op het vlak van levering en consultancy, als op het vlak van support en opleiding", zegt Patrick van der Spek, directeur van TeleSpectrum Telecommunicatie BV.

Ron van Ommeren, directeur BusinessPartner van Avaya, zegt over BusinessPartner TeleSpectrum: "De toekenning van de Gold-status is een volgende stap in de constructieve relatie die Avaya met TeleSpectrum onderhoudt. Het bedrijf toont zich een betrouwbare partner bij de levering van producten uit de DEFINITY- en ook de INDeX- en MultiVantage-productlijnen. Het bedrijf heeft bewezen tot de koplopers van de telecommarkt te behoren en voldoet aan onze hoge eisen op het vlak van continuïteit, kennis- en serviceniveau."

TeleSpectrum
TeleSpectrum Telecommunicatie BV is een landelijk opererend telecommunicatiebedrijf. Het adviseert over en implementeert oplossingen voor bedrijfscommunicatie bij organisaties uit diverse branches. Daarnaast biedt het bedrijf onderhoud en support in de vorm van onder andere een 24 uur bereikbaar technical support centre. TeleSpectrum is gevestigd in Capelle aan den IJssel en er werken 50 mensen. Meer informatie is te vinden op www.telespectrum.nl

Avaya
Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waarvan 90% deel uitmaakt van de Fortune 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftware-applicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht van convergente spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van alle mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.

Ingezonden persbericht