Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 4-09-2002 Persbericht district Den Bosch

AUTOMOBILIST BEROOFD, AUTO TEGEN WINKELPUI

Omstreeks middernacht is een 61-jarige man uit Vught in zijn auto van een portemonnee beroofd. De man stopte op de splitsing van de Kuiperjeswal en de Vughterstraat in Den Bosch, toen een onbekende man de passagiersdeur en uit het dashboardkastje de portemon-nee weggriste. In de worsteling die ontstond reed de auto tegen een winkelpui in de Vughter-straat.

INBRAAK EETCAFE

In een eetcafe aan de Kolperstraat in Den Bosch is vannacht ingebroken. Men probeerde een kluis te vernielen. Doordat iemand buiten een verdachte bromfietser bij de zaak zag staan, gingen de inbrekers er van door. Er wordt niets uit de zaak vermist.

MAN VAN GSM BEROOFD

Een 22-jarige man uit Kerkdriel is dinsdagavond op de Hooge Steenweg in Den Bosch van zijn GSM en een dure ketting beroofd. De man kreeg een por in de maagstreek toen enkele jongens om hem heen stonden, deze namen zijn GSM en halsketting weg.

FLITSPAAL IN BRAND

Vannacht is op de A50 bij Rosmalen een flitskast in brand gestoken. De brandweer bluste het vuur.

AUTO GESTOLEN

Aan de Aartshertogenlaan in Den Bosch is vannacht een blauwe Renault Clio met het kente-ken PF-TZ-57 gestolen.

CONTROLE VREEMDELINGEN

Dinsdagmiddag heeft de politie in een bedrijf aan de Tuinbouwweg in Haarsteeg tijdens een vreemdelingencontrole vijf personen aangehouden. Drie mannen bleken in het bezit van valse identiteitspapieren. Twee van hen konden geen identiteitspapieren overhandigen. Zij zijn overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie ter vaststelling van hun identiteit en hun verblijfsrechtelijke positie.