Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 4-09-2002 Persbericht district Land van Cuijk

SNELHEIDSCONTROLE (Boxmeer)

Dinsdagavond heeft de politie Boxmeer bij een snelheidscontrole op de Beugenseweg in Boxmeer viermaal proces verbaal opgemaakt. Drie automobilisten kregen proces-verbaal voor overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid be-droeg 70 km/h. Een bestuurder is bekeurd voor het rijden met defecte verlichting.

DIEFSTAL AUTO (Grave)

Dinsdagavond is vanaf de Kriegerstraat in Grave een Opel Kadett Hatchback met het kente-ken RN-VR-23 ontvreemd.

ONGEWENSTE VREEMDELING AANGEHOUDEN (Cuijk)

Woensdagmiddag meldde zich op het politiebureau in Cuijk een 45-jarige Joegoslaaf voor het verkrijgen van een verblijfsvergunning. De man bleek gesignaleerd te staan als onge-wenst vreemdeling. Hij is aangehouden.

FIETSERTJE GEWOND BIJ AANRIJDING MET AUTO (Grave)

Dinsdagmiddag heeft een 10-jarig meisje uit Grave met haar fiets op de Meeuwenhorst in haar woonplaats een aanrijding gehad met een auto bestuurd door een 60-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffertje kwam op een onoverzichtelijke plek de bocht om en de automobilist zag haar te laat. Het meisje kwam ten val en liep een sleutelbeenbreuk op.

BROMFIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING (Sint Agatha)

Woensdagmorgen is een 22-jarige bromfietser uit Ottersum gewond geraakt bij een aanrij-ding met een 18-jarige fietser uit Gennep. Het slachtoffer reed met zijn bromfiets over het fietspad van de Heerstraat in Sint Agatha in de richting Cuijk. T.h.v. De Messemaker wil-de hij linksaf slaan en werd aangereden door de hem achteropkomende fietser. De bromfiet-ser is met onbekend enkelletsel overgebracht naar het Maasziekenhuis. De fietser liep een pijnlijke hand op.

AANHANGWAGEN MET VEEGMACHINES ONTVREEMD (Cuijk)

Dinsdagavond is vanaf een parkeerplaats van een restaurant aan de Raamweg in Cuijk een aanhangwagen met vier rode splinternieuwe veegmachines ontvreemd. De aanhangwagen is door de dader(s) losgekoppeld van een blauwe Mercedes Sprinter. De totale waarde bedroeg enkele tienduizenden euros. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie in Cuijk, telefoonnummer 0900 8844 (lokaal tarief).