SBS BROADCASTING

Eric Hansen benoemd tot Head SBS Radio Division

Luxemburg - SBS Broadcasting SA (Nasdaq: SBTV; Euronext Amsterdam N.V.: SBS) maakte vandaag bekend dat Eric Hansen is bevorderd tot Senior Vice President en hoofd van de SBS Radio Division. De heer Hansen is per 1 september 2002 benoemd en neemt de plaats in van Peter Benson, die met pensioen is gegaan.

Markus Tellenbach, Chief Executive Officer van SBS gaf als commentaar: 'Het doet ons genoegen de benoeming van Eric Hansen te kunnen aankondigen. Hij is een geroutineerd manager die met een schat aan ervaring in Europese radio de Radio Division van SBS kan leiden. Eric heeft inzicht in onze radiomarkten en heeft bewezen dat hij goed leiding kan geven toen hij General Manager was van onze radioactiviteiten in Scandinavië, waar SBS radiobelangen heeft in Denemarken, Finland en Zweden. Door Erics vaardigheden op het gebied van ontwikkeling en leidinggeven is The Voice uitgegroeid tot het belangrijkste radiostation van Denemarken en hij heeft daarbij onze radioactiviteiten in de gehele regio verbeterd. Wij willen Peter Benson hartelijk bedanken voor al zijn jaren van inzet om de radioactiviteiten van SBS in Europa op te bouwen. Het doet mij genoegen om te kunnen zeggen dat Peter ermee ingestemd heeft om zijn band met SBS te continueren door lid te worden van de directie van Lampsi FM in Griekenland.'

Eric Hansen begon zijn carrière bij de radio in 1989 als Sales Director van The Voice, een radiostation in Kopenhagen. Hij werd in 1994 benoemd tot General Manager van de The Voice en werd in 1998 bevorderd tot Managing Director. Sinds 1999 is Eric General Manager van SBS's radioactiviteiten in Scandinavië.

SBS is een Europees commerciële televisie- en radio omroeporganisatie met activiteiten in west en midden Europa. De landen waar SBS nu uitzendt omvatten: België (Vlaanderen), Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië en Zweden.

Meer informatie kunt u vinden op: http://www.sbsbroadcasting.com.

Beleggers: Michael Smargiassi van Brainerd Communicators, +1 (212) 986-6667, fax: +1 (212) 986-8302, smarg@braincomm.com; Pers: Glen Dickson
van Brainerd Communicators, +1 (212) 986-6667, fax: +1 (212) 986-8302,
dickson@braincomm.com; of Catriona Cockburn van Citigate Dewe Rogerson,
+44-207-282-2924, fax: +44-207-282-8040,
catriona.cockburn@citigatedr.co.uk
Website: http://www.sbsbroadcasting.com


05 sep 02 08:31