Gemeente Heusden


Verkoop bij inschrijving van een bouwkavel gelegen aan de oostzijde van de Kerkstraat te Nieuwkuijk 5-9-2002

B E K E N D M A K I N G

Verkoop bij inschrijving van een bouwkavel gelegen aan de oostzijde van de Kerkstraat te Nieuwkuijk

Burgemeester en wethouders van Heusden maken bekend dat bij inschrijving zal worden verkocht een bouwkavel gelegen Langs de Lijn te Nieuwkuijk (schuin achter het parkeerterrein bij het voetbalveld).

Het perceel, kadastraal bekend gemeente Vlijmen, sectie M nummer 336 ged. heeft een oppervlakte van circa 779 m². De richtprijs bedraagt 275,00 per m² (exclusief BTW).

Er kan worden ingeschreven voor de bouw van een twee-onder-een kap woning of een vrijstaande woning. Bij inschrijving voor een twee-onder-een kap-woning dienen beide kopers te voldoen aan de voorwaarden om in te kunnen schrijven.

De voorwaarden om in te kunnen schrijven zijn:
Inwoner zijn: Personen die minimaal de laatste 5 jaren onafgebroken ingeschreven staan bij de afdeling burgerzaken van de gemeente Heusden en woonachtig zijn op een adres in één van de afzonderlijke kernen van de gemeente Heusden. of
Een sociale binding hebben: Personen die buiten de gemeente Heusden wonen en die binnen een van de kernen van de gemeente Heusden bloedverwanten in de eerste graad (ouders-kinderen) of aanverwanten in de eerste graad (schoonouders) hebben wonen. of Een economische binding hebben: Personen die minimaal 1 jaar werkzaam zijn bij een in de gemeente Heusden gevestigden onderneming en waarbij de afstand tussen de grens van de woonplaats van de persoon en de grens van de gemeente Heusden hemelsbreed minimaal 10 kilometer bedraagt. (kopie arbeidsovereenkomst).

De uiterlijke datum van inlevering van de enveloppen is 4 oktober 2002, 12.00 uur.

Voor nadere inlichtingen en/of het opvragen van de informatiesets kan men zich wenden tot mevrouw A. Cales van de afdeling Bouwen en Wonen, Julianastraat 34 te Vlijmen, telefoonnummer (073) 513 17 89.

Burgemeester en wethouders van Heusden.