Wanadoo Nederland BV

EuroNet Internet blijft, de bedrijfsnaam verandert

Amsterdam, 5 september 2002 - Per 1 september is de bedrijfsnaam EuroNet Internet BV veranderd in Wanadoo Nederland BV. Het merk EuroNet Internet blijft gewoon bestaan in de professionele markt. EuroNet Internet dankt zijn snelheid en betrouwbaarheid mede aan Wanadoo SA, één van de grootste internetproviders in Europa, waarvan het sinds 1998 deel uitmaakt. Om hier grotere bekendheid aan te geven, is per 1 september de bedrijfsnaam EuroNet Internet BV veranderd in Wanadoo Nederland BV. Het merk EuroNet Internet blijft gewoon bestaan in de professionele markt. De wijziging heeft dan ook geen gevolgen voor e-mailadressen of homepages van EuroNet klanten.

De bedrijfsnaam verandert in Wanadoo Nederland BV. Wat blijft, is de kwaliteit van de producten en diensten. De samenwerking met Wanadoo SA voorziet EuroNet Internet van de nieuwste internettechnologie. Wanadoo SA heeft bovendien France Télécom als grootaandeelhouder, een solide partner die continuïteit garandeert.

Nog meer dan voorheen zullen de business divisie en de consumenten divisie kennis en ervaring uitwisselen. Een synergie tussen EuroNet Internet en Wanadoo die resulteert in efficiënte internetoplossingen voor professionele internetgebruikers.