Ingezonden persbericht

PERSBERICHT 05-09-2002

Vliegende start voor JUMP

Echo Trade BV (Vlaardingen) en Wildape BV (Leusden) hebben hun technologische en internet-marketingvaardigheden samengebracht in een nieuwe joint venture: JUMP BV (www.jumpservices.com). JUMP voorziet klanten als Freeler, Zon, O2, Quoteoffice.nl en Superweb van Unified Messaging applicaties. Deze applicaties worden door klanten gebruikt om, onder eigen naam, consumenten en zakelijke gebruikers diensten als Email2Phone te kunnen leveren. Email2Phone is het beluisteren en beantwoorden van e-mail met een (mobiele) telefoon.

Onderzoek van de Radicatti Group toont aan dat met een blijvend aanhoudende groei in berichtenverkeer gebruikers steeds meer baat hebben bij een optimale bereikbaarheid van hun berichten, ongeacht plaats en tijd. JUMP-diensten maken dit op een eenvoudige, veilige en betrouwbare manier mogelijk. Het door JUMP ontwikkelde Unified Messaging platform heeft de mogelijkheid om meerdere klanten en typen businessmodellen naast elkaar te draaien, waardoor relatief eenvoudig en snel nieuwe klanten kunnen worden toegevoegd.

Jeroen van der Weijden en Marco Sprenkels, drijvende krachten achter JUMP: "Unified Messaging heeft als concept lang tegen een doorbraak aangehikt. JUMP heeft Unified Messaging vertaald naar losstaande concrete applicaties als Email2Phone en Fax2Mail. Deze losse applicaties gecombineerd met een nieuw businessmodel hebben nu een doorbraak gecreëerd. JUMP combineert helder gepositioneerde diensten met een laagdrempelig pay-as-you-go model", aldus Van der Weijden, "het zijn eenvoudige diensten met talrijke voordelen die nauwelijks uitleg behoeven."

"De consument is slechts geïnteresseerd in de concrete voordelen van nieuwe technologie, voor zowel zakelijk gebruik als voor entertainment. Met onze kennis over consumentengedrag en de markt, kunnen wij onze klanten begeleiden bij het succesvol in de markt zetten van onze diensten" licht Sprenkels toe.

JUMP biedt haar diensten aan via een snel groeiend aantal klanten, waaronder ISP's, zakelijke portalen, consumentenportalen en Telco's. Voor meer details kunt u de factsheet downloaden van de website jumpservices.com.

Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen met JUMP. Marco Sprenkels Jeroen van der Weijden Telefoon: +31 (0)65 3874 403 +31 (0)33 4654 404 E-mail: m.sprenkels@jumpservices.com j.vdweijden@jumpservices.com Voor meer informatie kunt u terecht op de website van JUMP: www.jumpservices.com.