Ingezonden persbericht

Mis de boot niet!

Uitnodiging persbijeenkomst Mobility2

donderdag 5 september 2002, 10:30 uur -14:00 uur, op het eiland Pampus bij Muiden

Fujitsu Siemens Computers & Mobiliteit

Mobiliteit groeit! Steeds meer individuele gebruikers en organisaties moeten te allen tijde informatie kunnen gebruiken en verwerken. Vertical roaming, bijvoorbeeld van LAN naar GPRS, is een van de toekomstige ontwikkelingen die dit mogelijk maakt. Voor Fujitsu Siemens Computers is mobiliteit dan ook een van de strategische pijlers van het bedrijf.

Om haar visie op mobiliteit te laten zien en horen, nodigt Fujitsu Siemens Computers u uit voor Mobility 2 op donderdag 5 september in Muiden. Dit evenement is de opvolger van de Mobility-toer van vorig jaar. Fujitsu Siemens Computers zal alles vertellen en laten zien over mobiliteit, de ontwikkeling ervan en de oplossingen die het bedrijf biedt. Ook Intel, als strategisch partner van Fujitsu Siemens Computers, geeft op deze bijeenkomst een visie op mobility. Marcel Warderdam van IDC geeft vanuit het onderzoeks- en analistenperspectief zijnn visie op alle nieuwe ontwikkelingen in de ICT-sector.

Presentaties en demonstraties worden gegeven door de volgende personen:


- Hans Liebregt, Managing Director Fujitsu Siemens Computers
- Maurits Tichelman, Directeur Intel Benelux
- Rami Raulas, Vice President Mobility, Fujitsu Siemens Computers
- Christian Bock, Marketing Manager Information and Consultancy, Fujitsu Siemens Computers

- Marcel Warmerdam, Research Director, IDC Benelux
De bijeenkomst vindt plaats van 11:00 tot 14:00 op het eiland Pampus. 's Ochtends vertrekt de boot om 10:30 uur stipt vanuit Muiden naar het eiland Pampus en na de lunch vertrekt de boot om 14:00 weer richting Muiden. Tijdens de lunch ter plaatse is er volop gelegenheid om met sprekers van gedachten te wisselen en om de gedemonstreerde oplossingen nader te bekijken.

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, vult u dan bijgevoegde antwoordfax in. Uiteraard kunt u zich ook telefonisch of per e-mail aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een routebeschrijving en het volledige programma van de bijeenkomst.

ANTWOORDFAX

Persbijeenkomst Mobility 2 Fujitsu Siemens Computers

Donderdag 5 september, 10:30 uur ? 14:00 uur Op het eiland Pampus bij Muiden

Graag ontvangen wij uw antwoordfax of e-mail reply uiterlijk vrijdag 30 augustus aanstaande retour op faxnummer 020- 669 72 65. Voor meer informatie en of een routebeschrijving kunt u bellen met:

Brodeur Worldwide
Leonie Scheer of Agnita Bok
telefoon 020-346 20 00
fax: 020- 669 72 65
e-mail: lscheer@nl.brodeur.com