Rijksuniversiteit Groningen

Zeskamp, Total College Day en feest

Het lustrumjaar eindigt in juni waar het zwaartepunt van de festiviteiten ligt. Op donderdag 12 juni meten studenten en medewerkers elkaars sportieve krachten tijdens een zeskamp. De Total College Day op zaterdag 14 juni staat in het teken van weerzien, ontmoeting en verrassing. Alumni en studenten kunnen er kiezen uit een breed scala van prikkelende en bedrijfskundig interessante lezingen en workshops. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om in informele sfeer bij te praten met oude studievrienden en docenten. De dag wordt afgesloten met een spetterend feest voor alle medewerkers, studenten en afgestudeerden in de Collegehal.

Noot voor de pers

Meer informatie: drs. Marian van Ark, Faculteit Bedrijfskunde, tel. (050)363 3365 (werk), e-mail: m.c.van.ark@bdk.rug.nl.

De opening van het lustrum vindt plaats op donderdag 5 september, 16.00 uur in het Zernikegebouw (collegezaal ZG 15). Het programma ziet er als volgt uit:

* Welkomstwoord door de decaan, prof.dr. A.H. van der Zwaan
* Geschiedenis Faculteit Bedrijfskunde door prof.dr. L. Karsten
* Onthulling portret Maarten van Gils door student uit lichting 1977 en lichting 2002

* Overhandiging presentje aan medewerkers die 20 jaar of langer in dienst zijn

* Felicitaties door voorzitter College van Bestuur, prof.dr. S. Kuipers

Na afloop van het officiële gedeelte (rond 17.30 uur) is er een borrel in de kantine van het Zernikegebouw. U bent van harte welkom de opening bij te wonen.