Gemeente Alphen aan den Rijn


Kennisgeving ontwerpbeschikking inzake wet Milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij, ingevolge art 3:30, eerste lid van de Algemene wet bestuursrecht voornemens zijn nadere eisen op grond van het Besluit horeca-, sport- en recreatie-inrichtingen milieubeheer te stellen aan het bedrijf Café Samar, Hooftstraat 52 te Alphen aan den Rijn.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 september tot 4 oktober 2002 ter inzage:


- bij het Gemeentelijk Informatiecentrum, Castellumstraat 6, Alphen aan den Rijn, elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Desgewenst kan een toelichting op de stukken worden verkregen;
- in de leeszaal van de Openbare Bibliotheek, Thorbeckestraat 1a, Alphen aan den Rijn, op zaterdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en de overige openingstijden van de bibliotheek.

Tot 4 oktober 2002 kunnen door een ieder schriftelijke bedenkingen worden ingebracht. Schriftelijke bedenkingen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de afdeling Milieu, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn.

Ook kunnen in die periode mondeling bedenkingen worden ingebracht, na een telefonische afspraak met de afdeling Milieu, telefoonnummer 0172-481483. Degene die schriftelijk bedenkingen inbrengt kan verzoeken diens persoonlijke gegevens niet te vermelden. Dit moet schriftelijk worden verzocht.

Overigens kunnen de aanvraag en de bijbehorende stukken ook na bovengenoemde periode bij de afdeling Milieu worden ingezien, totdat de vergunning is verleend.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 04 september 2002 laatste wijziging