LENSINK VAN BERKEL COMM.

Nieuwe commissaris bij Inter Access

Hovers volgt Singer op bij Inter Access

Hilversum, 5 september 2002. De heer Dr. J.C.M. Hovers (59 jaar) is toegetreden tot de Raad van Commissarissen bij Inter Access B.V. te Hilversum.
Hij volgt de heer J.B.H.C.A. Singer op die vanaf 1991 lid was van de Raad van Commissarissen van Inter Access B.V. Na een periode van 10 jaar is de heer Singer in april 2002 teruggetreden uit de RvC. De heer Hovers was voorzitter Raad van Bestuur van Stork N.V. en Océ N.V. daarnaast was hij lid van de Raad van Commissarissen bij onder andere Hoechst AG, Fokker N.V. en Ericsson N.V. Op dit moment is hij tevens lid van de Raad van Commissarissen bij onder andere De Nederlandse Bank, Randstad NV. en Grolsch N.V.

Inter Access B.V.
Inter Access is integrale dienstverlener in de informatie- en communicatietechnologie voor tal van branches. Opgericht in 1980 is Inter Access uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 1.400 medewerkers en 121 miljoen euro omzet over 2001. Inter Access heeft 7 vestigingen voor
regionale dekking over heel Nederland en exploiteert 25 Knowledge en Solution Centers. Het bedrijf onderscheidt zich niet alleen met ICT-expertise maar ook met grote branchekennis in vele sectoren. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen met aandacht voor beheer.

Contactpersoon:
René van der Kolk
Directeur Marketing & Communicatie
Telefoon: 035-6888462


05 sep 02 15:15