LENSINK VAN BERKEL COMM.

Omvangrijke vervangingsopdracht ICT-bedrijfssysteem

Omvangrijkevervangingsopdracht ICT-bedrijfssysteem

ReMark kiest strategisch voor Inter Access

Amstelveen, 5 september 2002 - ReMark International B.V, een onderneming die is gespecialiseerd in het verzorgen van marketingcampagnes voor banken en verzekeraars wereldwijd, heeft Inter Access ingeschakeld om haar volledige internationale ICT-bedrijfssysteem te vervangen.

De onderneming, die o.a. eigendom is van een aantal grote herverzekeraars, heeft als doel levensverzekerings-polissen te verkopen voor banken en verzekeringsmaatschappijen. ReMark is gespecialiseerd in het toepassen van Directe Distributie methoden en heeft hiervoor een aantal specifieke programmas ontwikkeld, die door de meer dan 200 banken en verzekeraars wereldwijd worden ingezet. Met behulp van de door ReMark uitgevoerde marketinginspanningen wordt gestreefd naar een toenemende polisverkoop voor deze partners. ICT-systemen vervullen hierbinnen een sleutelrol.

Multidisciplinair
ReMark heeft voor Inter Access gekozen omdat zij een partner zocht die in staat is dit brede, multidisciplinaire project te kunnen realiseren. Bovendien moest de ICT-partner in staat zijn het beheer over het systeem op zich te kunnen nemen.
Inter Access levert in de eerste fase van dit project een maatwerksysteem (Oracle maatwerk), het standaard pakket Oracle Financials en alle benodigde apparatuur (HP-servers, Cisco-routers, storage, backup). Deze producten en diensten zijn alle ten behoeve van de negen internationale ReMark-kantoren.

Het project is per onmiddellijk van start gegaan en wordt naar verwachting in mei 2003 opgeleverd.