Ingezonden persbericht


PSINET EUROPE MAAKT NIEUWE PLANNEN VOOR NEDERLAND BEKEND

Veranderingen hebben tot doel klanten beter en sneller

van dienst te zijn

5 september 2002 - PSINet Europe heeft vandaag de nieuwe plannen voor de Nederlandse organisatie bekend gemaakt. Voorheen was PSINet een sterk technologie gedreven bedrijf. De nieuwe eigenaren willen van PSINet Europe allereerst een uitermate klantgericht bedrijf maken. De portfolio blijft bestaan uit het leveren van zeer hoogstaande oplossingen op het gebied van hosting-, beveiliging en IP-networking.

De veranderingen in de Nederlandse organisatie hebben ten doel om klanten beter en sneller van dienst te zijn. Algemeen Directeur Ron Happel wordt verantwoordelijk voor alle dagelijkse operationele zaken, inclusief de afdelingen die de technische ondersteuning aan klanten verzorgen. Ook in Nederland rondt PSINet Europe daarmee een proces af waardoor de functies die in direct contact staan met de klant van een centraal naar een decentraal niveau worden verplaatst. Klanten kunnen daardoor sneller en flexibeler geholpen worden.

De veranderingen betekenen niet dat het European Service Center in Zwitserland wordt opgeheven. Het betreft hier een overdracht van verantwoordelijkheid en taken. Het centrale service center blijft klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week een meertalige service bieden voor alle diensten. Klanten die in meerdere landen diensten afnemen ontvangen dus nog steeds een geïntegreerde Pan-Europese ondersteuning voor het totale pakket.

De veranderingen zijn voor PSINet Europe essentieel voor het toekomstige succes. De groei van het bedrijf zal met name op het gebied van managed services moeten worden gerealiseerd. Na vandaag is PSINet beter in staat dan voorheen om haar klanten pro-actief van dienst te zijn.


-EINDE-

PSINet Europe

PSINet Europe is marktleider in het leveren van geïntegreerde IP-oplossingen en richt zich op grote en middelgrote pan-Europese bedrijven. PSINet levert Internetoplossingen, value-added services en volledig geïntegreerde en beheerde IP-oplossingen voor de zakelijke markt. PSINet levert al haar diensten via haar eigen, onafhankelijke IP-backbone dat haar 5 zeer geavanceerde hostingcenters verbindt. De hostingcenters zijn gesitueerd in Amsterdam, Berlijn, Genève, Londen en Parijs.

PSINet Europe is een eigendom van de volledig zelfstandige joint venture tussen ClearBlue Technologies Inc (www.clearblue.com) en Israel Corporation (www.israelcorp.com).

Bezoek voor meer informatie onze website op www.psinet.nl