Ingezonden persbericht

Eurotax Nederland BV gaat internationaal

EurotaxGlass's Holding AG heeft de licentie van Eurotax producten voor Nederlandse markt verworven

ZEIST, 20020825 -- EurotaxGlass's Holding AG heeft vestigingen in meer dan 20 landen, waarvan nu een in Nederland. De internationale ambities van Eurotax richten zich op de ontwikkeling van oplossingen welke gecombineerd met voertuigdata processen vereenvoudigen en efficiënter laten verlopen.

Eurotax Nederland BV kan als onderdeel te zijn van EurotaxGlass's Holding AG zich gaan richten op de (inter)nationale ontwikkeling van nieuwe producten voor de voertuigenbranche. In het afgelopen jaar is Eurotax Nederland BV daarmee al gestart, getuige de reeds nieuw geïntroduceerde producten.

De technologische ontwikkelingen maakte het mogelijk om diverse voertuiggegevens digitaal te leveren. Begin dit jaar presenteerde Eurotax Nederland BV als eerste Eurotax vestiging het product Eurotax on Palm.

Deze verandering zal in de nabije toekomst ook consequenties hebben voor de huisvesting terwijl het huidige personeelsbestand haar taken continueert onder auspiciën van de nieuwe aandeelhouder EurotaxGlass's Holding AG.



Ingezonden persbericht