Politie Hollands Midden
Bureau Communicatie
Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 6 september 2002
·

Onder invloed Noordwijkerhout
De politie in Noordwijkerhout heeft vannacht, 6 september rond 03.30 uur, op de Van der Weydenlaan een 25-jarige man uit Leiderdorp aangehouden wegens het rijden onder invloed. De man reed over de rotonde bij de Victoriberg/Van der Weydenlaan en reed door een stuurfout tegen een lantaarnpaal op. De ademanalysetest gaf als resultaat 820 Ug/l. De man kreeg een procesverbaal en een rijverbod van 10 uur.

Van gsm beroofd Katwijk
Een 17-jarige Katwijker is woensdag 4 september rond 22.00 uur van zijn gsm beroofd. Dit is gebeurd op de Badstraat. Drie jongens kwamen op hem af. Een van hen eiste zijn telefoon en dreigde met geweld als hij deze niet zou geven. De Katwijker gaf zijn gsm waarna de jongens in een zijsteeg van de Badstraat zijn verdwenen.

Verdachte van diefstal uit bedrijf aangehouden Alphen aan den Rijn
De politie heeft op donderdag 5 september even na 11.30 uur een 17-jarige Boskoper aangehouden op verdenking van diefstal uit bedrijf. De verdachte zou even daarvoor uit een kantoor van een bedrijf aan de Europalaan een portemonnee hebben weggenomen. Personeelsleden die de jongen zagen staan alarmeerden direct de politie. De verdachte die er inmiddels vandoor was gegaan werd echter na een korte achtervolging door de eigenaar van het bedrijf in de omgeving aangehouden en overgedragen aan de politie. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en in verzekeringgesteld.

Auto uitgebrand Gouda
Een auto die op de Lekkenburg geparkeerd stond is gisteren, donderdag 5 september omstreeks 12.30 uur geheel uitgebrand. Op het moment dat de bestuurder het voertuig startte ontstond er brand onder de motorkap, vermoedelijk door kortsluiting. De bestuurder probeerde de brand nog te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. Een andere auto daarnaast raakte zo beschadigd dat ook deze total loss verklaard kan worden.

Beroofd van tas Waddinxveen
De politie in Waddinxveen is op zoek naar twee jongens die op 5 september, rond 22.30 uur, op de Bloemendaalseweg ter hoogte van de tunnel onder de A20, een 16-jarig meisje uit Waddinxveen hebben beroofd van haar tas. Het meisje fietste over de Bloemdaalseweg toen onder de tunnel een van de jongens haar dwong te stoppen en haar tas pakte. Vervolgens gingen beide jongens er rennend vandoor in de richting van Gouda.


--- einde berichten ---