Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Cabrio inzet hole-in-one tijdens Euro Mail Golf Tournament

WADDINXVEEN/GOUDA - Voor de amateurgolfer die vandaag, vrijdag 6 september, tijdens het Euro Mail Golf Tournament op de Goudse Golfbaan IJsselweide op hole 9 een hole-in-one slaat, staat een heuse Peugeot 206 cc Cabrio te wachten. De fraaie bolide is beschikbaar gesteld door Euro Mail, organisator van het gelijknamige toernooi, dat vrijdag tussen twee en vijf uur wordt afgewerkt.*

Het Euro Mail Golf Tournament wordt dit jaar voor de eerste keer gehouden. Het ligt in de bedoeling dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Euro Mail, het van origine Goudse bedrijf dat momenteel actief is vanuit elf steden en hoofdvestiging Waddinxveen, heeft voor de eerste editie 36 deelnemers uitgenodigd. Verdeeld over vier teams zullen zij vanmiddag volgens het zogenoemde stable ford-systeem de negen holes van IJsselweide aflopen.

Naast de Peugeot Cabrio strijden de deelnemers om de Euro Mail wisseltrofee. De beker wordt sowieso aan het eind van de middag uitgereikt aan de beste speler en het beste team van het toernooi. Er is overigens ook een gerede kans dat Euro Mail de sleuteltjes van de automobiel bij een amateurgolfer moet inleveren. ,,De afgelopen jaren verdween de bal op hole 9 al meerdere keren in een keer in de put'', zo weet IJsselweide-directeur Michel de Meijer.

einde persbericht


---
Noot voor de redactie,