Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Programma WV-weekend 6, 7 en 8 september 2002

22-07-2002
Ook Edwin Rutten is van de partij Het Werkgroep Volwassenen weekend wordt dit jaar gehouden op 6, 7 en 8 september 2002. Plaats van handeling is weer het oude vertrouwde conferentiegebouw Drakenburgh in Baarn. Een uitnodiging voor dit weekend is onlangs verstuurd naar alle aangeslotenen van de NCFS van achttien jaar en ouder.

Een ruim opgezet programma biedt mogelijkheden voor ontspanning en workshops, contact met lotgenoten en muziek. Bijzonder is dat Edwin Rutten, bij de meeste vooral bekend van "De film van Ome Willem", de aftrap van het weekend voor zijn rekening neemt. De afsluiting is minstens zo bijzonder en wordt verzorgd door Theater Draad. Tussen deze twee programmaonderdelen zijn verschillende workshops en lezingen gepland. Daarnaast is ruim gelegenheid tot vermaak en vertier.

Inschrijven voor dit weekend kan via het inschrijfformulier dat bij de uitnodiging zit. Deze uitnodiging is samen met een programmaoverzicht met toelichting inmiddels verstuurd naar alle aangeslotenen van de NCFS van achttien jaar en ouder. Heb je geen uitnodiging ontvangen dan kun deze downloaden via de downloadpagina van deze website. Klik hier

Voor alle informatie over het WV-weekend en het programma kun je op deze website terecht bij Bijeenkomsten | WV-weekend

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl