Mojo Concerts

The Kelly Family komt naar Amsterdam!! De muzikale familie geeft op vrijdag 6 september een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het nieuwste album van the Kellys, "La Patata", is net uit en staat weer boordevol prachtige zelfgeschreven liedjes.

The Kelly Family is echt een fenomeen. De band bestaat uit zeven leden, allen broers en zussen van elkaar. Ze begonnen al heel jong met muziek maken, beheersen allemaal meerdere muziekinstrumenten en schrijven hun eigen songs. De van oorsprong Ierse familie is via de Verenigde Staten en Spanje uiteindelijk in Duitsland terecht gekomen. De afgelopen jaren traden the Kellys wereldwijd op voor meer dan 10 miljoen fans.

Het optreden in Amsterdam maakt deel uit van de Europese tournee in 2002 waarbij The Kelly Family de grotere Europese steden aandoet. Wees erbij en geniet van het muzikale talent van deze bijzondere familie. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag.

The Kelly Family
Vrijdag 6 september 2002
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: ¤ 25 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (¤ 0,45 p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. Of vanaf aanstaande zaterdag rechtstreeks via deze link:
https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=3239&origin=6