Gemeente Edam-Volendam

Nieuwsberichten

03-09-2002
Gemeentelijke informatie inzake de Volendammer kermis

Bootjes achter Zuideinde weg i.v.m. kermistent
Momenteel ligt er nog een aantal bootjes afgemeerd langs de route die de enige in- en uitgang wordt van de kermistent. Op de eigenaren of rechthebbenden daarvan wordt een dringend beroep gedaan om deze bootjes (tijdelijk) te verplaatsen. Het lage terrein van Slobbeland is eventueel beschikbaar als tijdelijk alternatief.

Afsluiting weg achter Zuideinde
Tussen het parkeerterrein achter d'Ouwe Helling en bar de Joppekop kan tijdens de vier kermisdagen geen gebruik gemaakt worden van de weg achter de Zuideinde woningen. Deze route wordt afgesloten voor alle verkeer inclusief voetgangers behalve voor de bewoners zelf. De afsluiting vindt plaats met bouwhekken beneden bij de steeg naast de Joppekop en vanaf het parkeerterrein tot aan het bestaande hekwerk van Slobbeland.
De toegang tot de feesttent is vanaf het parkeerterrein tussen dit hekwerk en de zee in te bereiken. Bewoners van het Zuideinde kunnen hun achtererven bereiken door om te rijden via de Pieterman.

Geen oud papier ophalen in oude kom Volendam
Vanwege de kermis in Volendam wordt er op zaterdag 7 september a.s. in de oude kom van Volendam geen oud papier opgehaald door de Zangertjes van Volendam.

Afval inzamelstation op vrijdag van kermis eerder gesloten Op vrijdag 6 september a.s. is het inzamelstation om 12.00 uur gesloten. De middag- en avondopenstelling komt op deze dag te vervallen. Op zaterdag en op maandag is het inzamelstation wel normaal geopend.

Geen avondopenstelling loket Burgerzaken op 9-9-2002 In verband met de Volendammer kermis komt op maandag 9 september a.s. de avondopenstelling van het loket Burgerzaken te vervallen.