Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-09-2002 Persberichten district Rijn & Venen 12.55 uur

Bromfietser op A2

LOENERSLOOT- Vrijdagochtend 6 september rond 08.00 uur heeft de politie een 47-jarige man uit Utrecht bekeurd omdat hij met een bromfiets op de snelweg reed. De bromfietser reed over de A2 richting Aboude. Bij de afslag Vinkeveen kon hij worden aangehouden. De bromfietser verklaarde dat hij op de weg reed op weg naar Duivendrecht en ineens op de snelweg reed.

Jongens aangehouden vanwege brand

WOERDEN De politie heeft vrijdagavond 6 september de omgeving van de Pannenbakkerijen afgezet in verband met een brand in een garage. Vanwege de enorme rookontwikkeling zijn bewoners in de directe omgeving gewaarschuwd om ramen en deuren dicht te houden.

Drie jongens in de leeftijd van 13 en 14 jaar uit Woerden zijn aangehouden. Na verhoor zijn de jongens naar huis gezonden. Zij hebben bekend een vuurtje te hebben gemaakt in een hut die naast de garage stond. Dit vuurtje konden zij niet meer op tijd uitmaken waarna eerst de hut en vervolgens de garage vlam vatte. Een van de jongens heeft de brandweer gebeld. De politie heeft de zaak in onderzoek.