Ingezonden persbericht


Rotterdam 22 augustus 2002

P E R S B E R I C H T

HOCKEYSCHOOL VOOR VERSTANDELIJK GEHANDICAPTEN OP RHV LEONIDAS

Voor de 3e keer organiseert de Rotterdamse Hockeyvereniging Leonidas een hockeyschool voor kinderen en jongeren met een verstandelijke handicap, G-Hockey genaamd.

Gedurende 5 opeenvolgende zaterdagen krijgen de kinderen en jongeren les van gediplomeerde hockeytrainers om hen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met de hockeysport en mee te trainen en spelen met het reeds bestaande G-hockeyteam.

De hockeyschool voor verstandelijk gehandicapten start op zaterdag 7 september op RHV Leonidas aan de Kralinger Esch 1 in Rotterdam, makkelijk bereikbaar met auto, fiets, metro (Kralingse Zoom), en bus. Om 11.00 uur worden de kinderen verwacht in het clubhuis.

Meedoen aan de hockeyschool kost 15,-- voor 5 zaterdagen training en schept geen verplichtingen. Hockeysticks worden in bruikleen gegeven en na afloop van de hockeyschool vindt een feestelijke afsluiting plaats waarop men het felbegeerde â¤oeHockeyschooldiploma⤝ krijgt uitgereikt.

Voor inlichtingen en aanmeldingen voor de G-Hockeyschool kan men contact opnemen met Coco van Klei, telefoon 010 - 4 11 59 09. Meer informatie kan ook worden gevonden op www.leonidas.nl (G-hockey).

Bijlage: foto G-hockeyteam met begeleiders van RHV Leonidas