Ingezonden persbericht

Reminder bestemd voor: De Media
Reminder op: 3 september 2002
Reminder van: Podium Hardenberg, Edwin Evers Betreft: Uitnodiging tot publicatie

Edwin Evers zet Nederland Muziekland op z'n kop

Hardenberg-, Het kan verkeren. Edwin Evers slaat op hol, Evers slaat door, ofwel: Nederlands populairste diskjockey slaat zaterdag hoe-dan-ook een nieuwe weg in en iedereen kan er bij zijn. Wat behelst die jongen van Evers om drummer te worden in een band terwijl hij het zo leuk voor elkaar heeft bij 538? Vanwaar al die drukte? Dat 'heb' zo'n joch toch niet nodig? En het mooie is: u kunt hem dit allemaal zelf komen vragen!

Edwin speelt vanaf deze week slagwerk in een superband met een zeer hoog Borsato-gehalte (zie bijlage). Popcentrum Podium, in Evers' geboorteplaats Hardenberg (Ov.), valt de eer te beurt de nationale kick-off van deze Edwin Evers Band te organiseren. Naast de playlist van de band, die uit louter danceclassics uit de 70's en 80's bestaat (zie bijlage), staat vast dat de gebroeders Ronald en Frank de Boer 'komen' om de officiële opening te verrichten. Omdat zelfs het nummer 'Santa Maria' op de setlist staat, is de kans groot dat ook Prins Bernhard (zeker vocaal) aanwezig is. De nieuwe format heet 'laugh and live'. Kortom, het wordt nogal een feestje. Bijzonderheid aan de party is dat er geen voorverkoop is en dat de entree niet hoger is dan normaal. Zaal open: 23.00 uur. Partystart 01.00 uur.

Wekelijks partytime in Podium. Enkele highlights: Back Home (20-09), De Kast (21-09), De Dijk & Def Rhymz (05-10), Inflames & Pain & Soilwork (11-10), Wipneus & Pim (12-10), Manfred Mann's Earthband (19-10), Froukje de Both (Halloween) (26-10), DEF P and the Beatbusters (02-11), ABBA Gold (09-11), Cuby and the Blizzards & Flavium & The Bintangs (15-11), Brainpower and band (16-11), The Brandos (26-12), Di-Rect (28-12), and more.

Meer info op www.poppodium.nl

Einde reminder.