Ingezonden persbericht


Persbericht
Den Haag,
29 augustus 2002

Haagse Kermis van 7 september tot en met 22 september Op het Malieveld volop amusement voor jong en oud

Elk najaar biedt de Haagse Kermis op het Malieveld volop amusement voor jong en oud. Van 7 tot en met 22 september kan men het geluk beproeven via diverse behendigheidsspelen, maar ook snelle attracties, traditioneel kermisvertier en speciale kinderactiviteiten zijn natuurlijk onderdeel van deze kermis. Tijdens de Haagse Kermis is er uiteraard ook alle gelegenheid om even bij te komen onder het genot van een drankje en/of hapje.

Tijdens de komende editie van de Haagse Kermis staan onder meer de 'Crazy Mouse', de 'Polyp', een reuzenrad, een glazen doolhof, de 'Crazy Safari Astroliner Break Dance' en een spookhuis. Voor de jongere bezoekers is er ook voldoende te doen tijdens de kermis; er staan diverse kinderzaken, oefenings- en behendigheidsspelen opgesteld. Vanaf 9 september wordt de Haagse Kermis aangevuld met de 'Booster'. Bijzonder dit jaar is dat er speciaal rekening is gehouden met eventuele hevige neerslag; diverse voorzieningen (zoals bijvoorbeeld pompen) gaan bij slecht weer er voor zorgen dat het Malieveld in goede conditie blijft.

Ontspannen
Tijdens de kermis kun je even gas terugnemen in één van de horecagelegenheden van de kermis. Er is voldoende aanbod: onder meer een poffertjespaviljoen, een gebakkraam, een broodjesboetiek en natuurlijk het Kermiscafé.

Openingstijden
DataOpeningstijden
Elke vrijdag en zaterdag13.00-24.00 uur
Elke zondag en woensdag13.00-23.00 uur
Elke maandag, dinsdag en donderdag15.00-23.00 uur
Prinsjesdag (17 september)11.00-23.00 uur

Er is een bewaakte fietsenstalling bij de ingang van de Haagse Kermis.

Korting
Dit jaar is er door de exploitanten van de Haagse Kermis een kortingsactie opgezet. Op drukke punten in de stad worden boekjes, vol met kortingsbonnen, uitgedeeld. Dit zal gebeuren op zaterdag 7 september en op maandag 16 september. Daarnaast worden de kortingsboekjes ook neergelegd bij diverse supermarkten en benzinepompen in de Haagse binnenstad. Zorg dus dat je er eentje krijgt!