Gemeente Amersfoort

Amersfoortse vrijwilligers in het zonnetje

datum: 5 september 2002

Op zaterdag 7 september a.s. vindt voor de vijfde keer de jaarlijkse Stadsbrunch voor Vrijwilligers plaats. Ongeveer 200 vrijwilligers van 25 organisaties zijn dan uitgenodigd om van een uitgebreide maaltijd te komen genieten. Tijdens de Brunch zal ook worden bekendgemaakt welke organisatie de Amersfoortse Vrijwilligersprijs in ontvangst mag nemen.

Met de jaarlijkse Stadsbrunch wil de gemeente haar dank en waardering laten blijken aan de vrijwilligers van Amersfoort. Net als vorig jaar is Ingenieurs- en Adviesbureau DHV sponsor van de Brunch. Bij mooi weer vinden alle activiteiten plaats rond de beuken op het stadhuisplein. Bij slecht weer is de Brunch in de raadszaal van het Stadhuis.

Prijs

Dit jaar hebben maar liefst 59 organisaties zich ingeschreven voor de Amersfoortse Vrijwilligersprijs. Daarvan heeft de onafhankelijke jury er zeven genomineerd, te weten:

1 EHBO Sint Joris

2 Stichting De Ontmoeting

3 Stichting Tugra

4 Symfora Groep, locatie Zon & Schild

5 Stichting Amersfoorts Theater Terras

6 Scheidsrechtersvereniging Amersfoort e.o.
7 Vrouwen Advies Commissie

Aan de prijs is een geldbedrag van ¤ 2.269,- verbonden. Ook ontvangt de winnende organisatie de bronzen wisselbeker uit handen van de winnaar van vorig jaar, het Sint Nicolaas Comité. De tweede en derde prijs (resp. ¤ 1000,- en ¤ 500,-) zijn ter beschikking gesteld door Latei Projectontwikkeling.

Programma

10.30 uur ontvangst gasten
11.05 uur speech burgemeester
11.15 uur aanvang buffet
12.45 uur uitreiking Vrijwilligersprijs 2002
13.50 uur afsluiting