Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONAL LANCEERT NIEUWE AFRIKA GIDS MET GEVARIEERD AANBOD

Bijzondere arrangementen en 'breaks' maken Afrika tot aantrekkelijke vakantiebestemming

Rijswijk, 9 augustus 2002 - Holland International presenteert voor komende winter een geheel nieuwe Afrika-brochure, genaamd Afrika (voorheen geheten 'Azië/Afrika'). Deze reisbrochure is sterk uitgebreid, met maar liefst 30 pagina's over Zuid- Afrika en niet minder dan 20 pagina's over Kenia en Tanzania. De schitterende reisbrochure is geheel opgemaakt in de nieuwe 'World of TUI' uitstraling en biedt de individuele reiziger interessante arrangementen en bijzondere 'breaks' in Zuid-Afrika, Zambia, Botswana, Namibië, Kenia, Tanzania, Mombasa en Zanzibar. Daarnaast zijn er combinaties met strandvakanties op de Seychellen en Mauritius. De reisproducten van Holland International zijn altijd aantrekkelijk geprijsd.

Holland International in Zuid-Afrika
Het vernieuwde Zuid-Afrika programma biedt een grote verscheidenheid aan bustours, autotours en kortere tourarrangementen binnen Zuid-Afrika. Maar ook in Zambia, Botswana en Namibië kan de Afrika-ganger genieten van de schitterende natuur, zoals luxe kamperen in de Okavango Delta in Botswana.
Voor individualistische reizigers biedt het Holland International Afrika-programma een ruime keuze uit losse hotels, autohuur of huur van motorhomes. Daarnaast is de kwaliteitsbewuste reiziger bij Holland International aan het juiste adres voor aantrekkelijk geprijsde 'City breaks' in de steden Johannesburg, Durban, Kaapstad of Port Elizabeth. Verder biedt Holland International diverse korte 'Beach breaks' aan in de omgeving van de steden Kaapstad, Port Elizabeth en Durban.

Holland International in Kenia en Tanzania
Naast de traditionele strandvakanties in Mombasa en Zanzibar, heeft Holland International een nieuw, uitgebreid Safari-aanbod, met arrangementen die variëren van 3 tot 15 dagen. Om de potentiële reiziger optimaal te informeren, heeft Holland International de verschillende nationale parken - zoals Masai Mara, Serengeti, Amboseli, et cetera - uitvoerig op twee overzichtelijke bladzijden beschreven.
Ook heeft Holland International op twee bladzijden een selectie opgenomen van de meest gebruikte safari lodges. Nieuwe, korte arrangementen zijn o.a. de Fly-in Safari's naar de Masai Mara en Amboseli. Alle safari's kunnen desgewenst verlengd worden met strandvakanties in Mombasa, Zanzibar of de Seychellen. Enkele safari's hebben reeds een ingebouwde combinatie met een strandverblijf in Mombasa.

Holland International op de Seychellen en Mauritius Holland International heeft haar bijzondere reisaanbod op de eilanden Seychellen en Mauritius gecontinueerd, nu tegen nog aantrekkelijker prijzen.

De Holland International reisbrochure 'Afrika' verschijnt op 4 september 2002.