Gemeente Uithoorn

INFORMATIE OVER DE INRICHTINGSPLANNEN VAN DE ZORGCOMPLEXEN VALERIUSLAAN EN POTGIETERLAAN EN INSPRAAK INZAKE HET VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN "ZIJDELWAARD II - VALERIUSLAAN"

Op dinsdag 10 september a.s. om 20.00 uur zal in raadzaal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 alhier, onder voorzitterschap van wethouder G.K. Verbruggen een informatieavond worden gehouden over de inrichtingsplannen van de zorgcomplexen Valeriuslaan en Potgieterlaan, alsmede inspraak inzake het voorontwerp bestemmingsplan "Zijdelwaard II - Valeriuslaan". De avond begint met een toelichting op de inrichtingsplannen van de beide zorgcomplexen. Vervolgens zal er gelegenheid worden geboden om hierop te reageren. Daarna wordt een uitleg gegeven over de procedure van het bestemmingsplan.

Het voorontwerp bestemmingsplan "Zijdelwaard II - Valeriuslaan" ligt met ingang van vrijdag 13 september a.s. gedurende vier weken (tot en met 10 oktober 2002) ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16 alhier, gedurende de openingsuren van het gemeentehuis alsmede in de openbare bibliotheek, gebouw De Hoeksteen, Alfons Ariënslaan 1 alhier, gedurende de openingsuren van de bibliotheek. Diegene, die niet op de informatieavond aanwezig kunnen zijn, kunnen ook op het voorontwerp bestemmingsplan reageren. Deze reactie dient dan schriftelijk en gemotiveerd binnen de aangegeven termijn te worden ingediend en worden gestuurd aan burgemeester en wethouders van Uithoorn, postbus 8, 1420 AA Uithoorn.

Aan de hand van de ingekomen inspraakreacties zal een definitief ontwerp bestemmingsplan worden gemaakt, dat vervolgens vier weken ter inzage zal worden gelegd. Gedurende deze vier weken kunnen zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan kenbaar worden gemaakt. Afhankelijk van de ingebrachte zienswijzen zal de gemeenteraad worden voorgesteld het bestemmingsplan al dan niet gewijzigd vast te stellen.