Ingezonden persbericht


Op initiatief van:

MKB Den Haag,Horeca Nederland Afdeling Den Haag,Scheveningse Ondernemers Societeit,Business Haaglanden en de Rabobank Den Haag,

zal op dinsdag 10 september 2002 vanaf 17.00 uur de eerste Business Beach Borrel worden georganiseerd. Lokatie Beachcompany te Scheveningen. Aan deelname zal mogelijk een kleine kostenvergoeding verbonden zijn.

Genodigden zullen zijn alle bestuursleden van alle belangenverenigingen van ondernemers (zoals MKB Den Haag, ZKD en Forepark etc.), alsmede van de bekende Haagse business clubs (zoals de HOS). Tevens zullen de bestuurders/directie worden uitgenodigd van de Haagse organisaties die voor ondernemens Den Haag van belang zijn, zoals de Gemeente en de Kamer van Koophandel. Tot slot zullen in beperkte mate introducees welkom zijn.

Het wordt een vrolijke netwerk bijeenkomst, borrel met een BBQ.

Tijdens de bijeenkomst zal de "gouden gids" voor Haagse ondernemersveringingen en businessclubs worden gepresenteerd, tevens het jaarboek van MKB Den Haag. Het eerste exemplaar zal worden aangeboden aan wethouder Verkerk.(onder voorbehoud)

Ook zullen er onderscheidingen worden uitgedeeld aan een of meer Haagse ondernemers, die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt.