Gemeente Woudrichem

14/08/2002
De commissie Openbare Orde en Veiligheid nodigt de inwoners van Andel uit!

Uw mening telt mee!

Dinsdag 10 september aanstaande, 20.00 uur,
't Buitenhoff, Buitenlaan 1, 4281 NX te Andel

De gemeente Woudrichem heeft in januari 2002 een Integraal Veiligheidsplan (IVP) vastgesteld, met de bedoeling dit plan om te zetten in concrete acties. Daarvoor is ook uw inbreng van belang! In het Integraal Veiligheidsplan is aangegeven hoe de gemeente denkt over veiligheid in en om de eigen woon- of leefomgeving. Aangezien het gaat om úw veiligheid wil de gemeente graag weten hoe u zelf uw woon- en leefomgeving ervaart, en hoe bepaalde zaken misschien verbeterd zouden kunnen worden.

Het IVP is op 16 april jl. voor het eerst gepresenteerd aan de inwoners van Almkerk en op 27 juni jl. aan de inwoners van Giessen/Rijswijk. Op 10 september aanstaande krijgt u als inwoner van Andel de kans uw reactie op het plan te geven. Ook kunt u met politie, brandweer en leden van de commissie Openbare Orde en Veiligheid in discussie gaan over zaken die betrekking hebben op veiligheid, en dan in het bijzonder de veiligheid van Andel en omgeving. Uw mening zal betrokken worden bij de verdere uitvoering van het plan; u wordt de komende tijd in ieder geval regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken, via bijvoorbeeld de gemeentepagina of onze website.

Commissie Openbare Orde en Veiligheid v.l.n.r. Burgemeester van Harten, drs R.J. van Vugt (CDA), J. Alderliesten (PvdA),
B. de Peuter (Gemeentebelangen), G. de Vente (ChristenUnie), J. Zwijnenburg-van der Vliet (VVD)

Meer informatie?
Wilt u een idee krijgen van de informatieavond lees dan de verslagen van de presentaties in Almkerk en Giessen/Rijswijk. Ook het 'Integraal Veiligheidsplan in kort bestek' is beschikbaar voor belangstellenden. Voor meer informatie kunt u uiteraard via het reactieformulier contact met ons opnemen.