Ingezonden persbericht


MEDIANIEUWS

AppleExpo Parijs, september 2002

Van 10 tot en met 14 september vindt in hal 4 van de Porte de Versailles te Parijs de Apple Expo 2002 plaats. De expo is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Apple stelt tijdens deze expo de nieuwste Apple producten en oplossingen voor. Daarnaast nemen  er zo'n 250 fabrikanten, uitgevers, ontwikkelaars, resellers en andere exposanten aan deel. Er worden meer dan 75.000 internationale bezoekers verwacht, van consumenten tot IT-professionals.

Tijdens Apple Expo  vinden allerlei activiteiten plaats, waaronder:

Keynote
Wie: Steve Jobs, CEO van Apple
Wanneer: dinsdag 10 september, 10.00 uur
Waar: Palais des Congrès de Paris Â

Apple workshops
In het kader van de expo wordt  in de Porte de Versailles een aantal workshops gehouden, waarop een aantal vertegenwoordigers van Apple aanwezig zijn. Het volledige workshopprogramma vind je op www.apple-expo.com.

De stand van Apple
De producten en technologieën van Apple worden tentoongesteld op de eigen stand (A47), maar kan je ook elders op de expo bezichtigen.

© 2002 Apple Computer, Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh en QuickTime zijn handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

# # #

Apple Computer, Inc. gaf in de jaren '70 het startschot voor de personal-computerrevolutie met de Apple II en vond in de jaren '80 de personal computer opnieuw uit met de Macintosh. Apple staat nu opnieuw achter zijn oorspronkelijke missie: de beste producten leveren op het gebied van personal computers aan studenten, docenten, ontwerpers, grafici en consumenten over de hele wereld, door middel van innovatieve programmatuur, apparatuur en internetproducten.

Websites van Apple:
Voor informatie over Apple: http://www.apple.com Voor informatie over Apple Nederland: http://www.apple.com/nl Voor persberichten, achtergrondinformatie en fotomateriaal in hoge resolutie: http://www.apple.com/nl/pr

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Patrice Hijsterborg
MarCom & PR Manager Apple Nederland
Kosterijland 42
3981 AJ Bunnik
Telefoonnummer: +31 (0)30 - 659 39 00

Fax: +31 (0) - 659 38 50

E-mail: hijsterborg.p@euro.apple.com