Gemeente Krimpen aan den IJssel


Buurtsport gaat weer van start

Volgende week start Buurtsport weer met haar activiteiten. Net als vorig jaar vinden er op een aantal locaties activiteiten plaats onder leiding van de sportmedewerker Gunther Gehlich. Dinsdagmiddag 10 september 2002 kunnen jongeren van 10 t/m 18 jaar weer meedoen, je hoeft vooraf niet in te schrijven. Aanvang 15.30 uur op de locatie Zwaneneiland.

Daarna is buurtsport te vinden op dinsdagavond vanaf 19.00 uur op locatie Groenendaal (MAVO-veld). Donderdagmiddag op locatie Koekoekslaan en vrijdagmiddag op locatie Moderato, beide om 15.30 uur.

Ook succesvol was het Buurtsport Voetbalteam voor jongeren uit Krimpen aan den IJssel. Dit team speelde tegen lokale clubs uit de omgeving. Nu ook wil buurtsport teams samenstellen die in de vrije tijd gezamenlijk trainen en spelen. Jongeren die interesse hebben, kunnen zich inschrijven bij de sportmedewerker. Dit keer worden er twee teams samengesteld in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar.

Vanaf eind oktober zal de indoorperiode van start gaan. Op een aantal middagen vinden er activiteiten (diverse sporten) plaats in de sportzalen en op dinsdagavond zijn er mogelijkheden tot fitnessen of andere sportactiviteiten in Jongerencentrum Krimpen (BigBear). Voor meer informatie over deze activiteiten kunt u contact opnemen met Gunther Gehlich, tel. 0180-580096.