Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-09-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 09.20 uur

Controles

RIJN & VENEN De politie hield maandagmiddag tussen 14.30 en 16.15 uur een verkeerscontrole op de Straatweg in Breukelen. Er werden twaalf bekeuringen uitgeschreven. Van de 120 op snelheid gecontroleerde voertuigen reden zes te snel. De overige zes bonnen waren ondermeer voor het niet kunnen tonen van het rij- en kentekenbewijs en geen gele plaat op de brommer.

In Mijdrecht werd een controle gehouden tussen 21.00 en 21.30 uur op de Bozenhoven. Drie mensen kregen een bekeuring, één voor het niet voeren van de fietsverlichting, één voor het niet dragen van de gordel en één voor het niet tonen van het brommercertificaat.

Winkeldief aangehouden

MAARSSEN Een medewerker van een winkel aan het Bisonspoor hield samen met een getuige maandagmiddag een winkeldief aan.

Personeel van de winkel had gezien dat de vrouw, een 46-jarige inwoonster van Amsterdam spullen wilde meenemen zonder betalen. De vrouw ging er vandoor, een personeelslid en een getuige gingen achter de vrouw aan en konden haar iets verderop aanhouden. Een passerende politie-agent nam haar vervolgens mee naar het bureau. De vrouw is een bekende van de politie en zit nog vast.