Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-09-2002 Persberichten district Binnensticht, 09.15 uur

Winkeldief aangehouden

BILTHOVEN Een 31-jarige man uit Utrecht is maandagavond rond 19.30 uur aangehouden in een winkel aan de Vinkenlaan. Winkelpersoneel had de man betrapt toen hij zonder te betalen de winkel wilde verlaten met medeneming van goederen ter waarde van enkele tientallen euros. Hij is overgedragen aan de politie die hem heeft overgebracht naar het politiebureau.

Snelheidscontrole met lasergun

DRIEBERGEN De politie heeft maandagmiddag rond vijf uur met de lasergun de snelheid gecontroleerd op de Horstlaan. Er werden zes automobilisten aangehouden met een te hoge snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 80 km per uur terwijl de toegestane snelheid 50 km bedraagt.

Vissers weggestuurd

DRIEBERGEN De politie heeft maandagmiddag rond 17.00 uur twee jongens uit Driebergen (leeftijd onbekend) weggestuurd die in het eerste biezenveld (achter de Meerkoet) zaten te vissen. Zij waren tevens bezig om riet te snoeien om het vissen makkelijker te maken. Daar het gebied achter de Jachtlaan, Faunalaan en Meerkoet natuurgebied is en dus verboden te betreden, zijn de jongens vermanend toegesproken en vervolgens weggestuurd.