Gemeente Albrandswaard


Eerste paal uitbreiding Brinkhoeve in PoortugaalPERSBERICHT

Van:
Gemeente Albrandswaard
Viaductweg 1
Postbus 1000
3160 GA Rhoon
telefoon: 010 - 5061111
fax: 010 - 5061702

Rhoon, 9 september 2002

Eerste paal uitbreiding Brinkhoeve in Poortugaal

Dinsdag 10 september om 12.00 uur gaat de eerste paal de grond in voor de uitbreiding van Sociaal Cultureel Centrum De Brinkhoeve aan de Kerkstraat 12 in Poortugaal. Wethouder Erwin de Jongh is gevraagd de eerste paal te slaan.

Wethouder Erwin de Jongh is er trots op dat Albrandswaard binnen afzienbare tijd een volwaardig Sociaal Cultureel Centrum binnen haar grenzen heeft en voldoet dan ook graag aan het verzoek om de eerste officiële bouwhandeling te verrichten.
Met de aanpassingen aan en uitbreiding van het bestaande pand De Brinkhoeve in Poortugaal worden de mogelijkheden op cultureel en sociaal gebied in Albrandswaard aanzienlijk verbeterd.

In De Brinkhoeve vinden van oudsher veel activiteiten plaats, van het spelen van bridge en koersbal tot de vergaderingen van de ouderenbond, maar ook wordt de grote zaal regelmatig verhuurd voor partijen en uitvoeringen. Sinds kort vindt er in De Brinkhoeve ook een aantal activiteiten voor ouderen plaats die georganiseerd worden door Het Boerderijtje in Rhoon.

De verwachting is dat de renovatie en aanbouw van De Brinkhoeve in het voorjaar van 2002 is afgerond. Als de bouw volgens de planning verloopt kunnen alle huidige activiteiten gewoon doorgang vinden en blijft De Brinkhoeve ook open voor een kopje koffie.
---
==