Ingezonden persbericht


Pak Goldmember uit Austin Powers te koop op eBay.nl

Kruip in de huid van Mike Myers

Amsterdam, 10 september 2002 - Vanaf donderdagmiddag aanstaande veilt muziekzender MTV op online handelsplaats eBay (www.ebay.nl) het originele pak van Goldmember uit de laatste Austin Powers film. Iedereen die op een feestje het middelpunt van de belangstelling wil zijn, heeft tien dagen de tijd om te bieden op dit pak dat door acteur Mike Myers zelf (!) gedragen is.

In de derde Austin Powers film, 'Austin Powers in Goldmember', springt de wannabe James Bond in zijn Shaguar en reist hij terug naar 1975, om zijn vader Nigel Powers te bevrijden uit de klauwen van de kwaadaardige Goldmember. Deze op juwelen kickende slechterik, eveneens gespeeld door Mike Myers, heeft de nare gewoonte om zijn door de zon verbrande huid op te peuzelen. Van zijn klompen, hij is tenslotte Nederlander, tot aan zijn pet, alles aan Goldmember is van het glimmende edelmetaal.

Donderdag aanstaande zal veejay Seth tijdens het programma MTV Live (om 17.00 uur) het Goldmember-pak aantrekken en aandacht besteden aan de veiling. De opbrengst gaat naar War Child, organisatie voor hulp aan jeugdige oorlogsslachtoffers.

Over eBay®
Met bijna 50 miljoen ingeschreven leden is eBay wereldleider in on-line handel. eBay stelt de community van gebruikers, zowel particulieren als professionelen, in staat om praktisch alles te verhandelen. In de eerste helft van 2002 werd door de eBay-community wereldwijd voor meer dan 6.5 miljard dollar aan objecten gekocht en verkocht. eBay is een van de weinige e-commerce bedrijven dat winstgevend is en het bedrijf staat bekend om haar gezonde businessmodel waarbij leden onder andere een bijdrage betalen als een transactie geslaagd is. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 17 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: www.ebay.nl.



Ingezonden persbericht