Ingezonden persbericht

Persbericht

GE Access behaalt ISO 9001:2000 certificering
~ European Integration Centre voldoet aan best practices -standaard ~

10 september 2002 -- Het Europese integratiecentrum van GE Access, de toonaangevende value-added distributeur van complexe computeroplossingen, heeft de ISO 9001:2000 certificering toegekend gekregen.

ISO 9001:2000 is een kwaliteitsgarantiemodel voor bedrijven die zich bezighouden met bedrijfsprocessen variërend van ontwikkeling en productie tot installatie en onderhoud. Het bedrijf wordt beoordeeld op verschillende kwaliteitsmanagementprincipes, waaronder de klantgerichtheid, de betrokkenheid van de mensen, de mate van voortdurende verbetering en de feitelijke benadering van besluitvorming.

Bovendien heeft de certificering bij GE Access, door de nadruk op best practice -processen, gezorgd voor meer duidelijkheid in het hele bedrijf.

De certificering werd uitgevoerd in het European Integration Centre (EIC) van GE Access in Montfoort door SGS, een test-, verificatie- en certificeringbedrijf. De registratie werd behaald na de eerste audit. Dit in tegenstelling tot de meeste gevallen waarbij verificatie een lang voortslepend proces wordt van audits en aanpassingen. In dit geval waren dergelijke aanvullende testen en verbeteringen niet nodig.

Barry Holland, marketing manager van SGS United Kingdom Ltd zei: "GE Access was heel goed voorbereid op de Quality Management Systems audit. Het team had al nagedacht over de processen en de nodige verbeteringen doorgevoerd. Ook het feit dat bij GE Access service naar de klant continu voorop staat, heeft echt indruk op ons gemaakt, zeker omdat de herziene ISO 9001:2000 standaard nu meer klantgericht is. Daarnaast hoefde er geen corrigerende acties ondernomen te worden na de eerste assessment. Deze prestatie spreekt voor zichzelf."

"Het ISO 9001:2000 certificaat is een bevestiging van onze bedrijfsprocessen en kwaliteitsmanagement," zei Heidi Evenhuis, manager European Integration Centre van GE Access. "Dit certificaat vergroot ook ons klant- en resellerbereik omdat de certificering zeer gewaardeerd wordt. Sommige bedrijven willen zelfs alleen werken met organisaties die dit soort erkenning hebben gekregen. Dit is een belangrijke prestatie voor ons maar we zijn nog steeds van plan om onze processen te verbeteren en ons ervan te verzekeren dat wij onze klanten op de best mogelijk manier van dienst zijn."

(336 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over GE Access
GE Access is de voornaamste channel development partner voor complexe computerproducten, -oplossingen en -diensten. Met haar uitgebreide en grondige service en expertise biedt GE Access haar partners eersteklas ondersteuning bij het op de markt brengen van complexe computeroplossingen. GE Access levert innovatieve oplossingen die tot doel hebben de partners een voorsprong te geven op de concurrentie en de winstmarges te vergroten. Het bedrijf richt zich hierbij op de het technologisch vlak van het internet, storage en netwerk security management. Het hoofdkantoor bevindt zich in Boulder, Colorado in de Verenigde Staten. GE Access heeft service-, logistieke- en verkoopkantoren in Verenigde Staten, Canada en Europa.

Het Europese hoofdkwartier is gevestigd in Amstelveen. Daarnaast heeft GE Access 14 lokale kantoren verspreid over heel Europa. Deze kantoren bieden expertise op verkoopgebied en verlenen hun partners technische, integratie, financiële en marketingondersteuning.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website http://www.europe.access.com of ons bellen op +31 (0)20 347 92 18.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: yvonnev/vivianeb@lewispr.com http://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Marit Westin van GE Access: Tel: +31 (0)20 347 92 18 Fax: + 31 (0)20 640 96 59 E-mail: marit.westin@eur.access.com http://www.europe.access.com

© 2000 GE Access. General Electric, GE Access and the GE monogram are registered trademarks of General Electric Company. All products and brand names mentioned are registered trademarks of their respective companies.

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com