Artis

Amsterdam, 10 september 2002

Persbericht

Op kraamvisite in Artis

De twee pasgeboren leeuwinnetjes in Artis mogen donderdagochtend, 12 september, voor het eerst naar buiten. Saba en Tisa zijn in juli geboren en zijn nu sterk genoeg om het buitenverblijf te verkennen.

Leeuwen zijn van nature erg nieuwsgierig. Toch is het afwachten of ze direct de eerste stappen buiten zullen wagen zodra de deuren naar het buitenverblijf worden geopend. Tot nu toe bleven de welpjes dichtbij moeder Ti-cuna in het nest en waren ze voor het publiek te zien via een monitor. Zoals het hoort, verdedigt de trotse moeder haar nieuwe aanwinst fel.

Het kraambezoek kan in de maand september profiteren van bijna 30% Septemberkorting.


---

Uitnodiging aan de pers: Wij nodigen u van harte uit op donderdag 12 september om 10:30 uur 's ochtends de eerste reactie van moeder en jongen op het openen van de deuren naar het buitenverblijf bij te wonen. Wij verzoeken u zich aan te melden als u van plan bent dan aanwezig te zijn.


---

Voor het aanmelden en voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anita Almai, Artis Communicatie: email: communicatie@artis.nl telefoon: 020 - 5 233 533


---