Ingezonden persbericht


PRNL0000096

HP Photosmart 230 levert heldere foto's voor digitale camera gebruikers

Amstelveen, 10 september 2002 - HP introduceert de nieuwe, ultracompacte Photosmart 230 fotoprinter voor 10 x 15 cm foto's. Op het LCD-kleurenscherm zijn foto's zeer eenvoudig te bekijken en te bewerken. De camera is voorzien van vier geheugenkaartsloten voor direct printen. Hiermee is de Photosmart 230 de ideale fotoprinter voor digitale fotografie.

Op het 4,5 cm LCD-kleurenscherm kunnen gebruikers met icoontjes en één druk op de knop het fotoformaat, de kleur en de helderheid aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om te zoomen, te bewerken en er is een keuze uit zes passe-partouts. Foto's zijn direct vanaf elke willekeurige digitale camera te printen zonder tussenkomst van een pc of Mac. De HP Photosmart 230 heeft ingebouwde sloten voor Compact Flashtype II, Smart Media, Sony Memory Stick, Secure Digital en Multi Media geheugenkaarten.

De HP Photosmart 230 heeft een compact en gestileerd design met een breedte van 22 cm en een gewicht van 1,31 kg. De gebruiksvriendelijke papierlade is eenvoudig inklapbaar, waardoor de HP Photosmart 230 eenvoudig is te vervoeren.

De HP Photosmart 230 gebruikt HP's Photoret III precisietechnologie en kan ook 4800 dpi printen(1). De HP Photosmart 230 print professionele 10 x 15 cm foto's zonder witte randen op het HP Premium Plus fotopapier 10 x 15 cm met zogenoemde 'tear-off tab'. Speciaal door HP ontwikkelde inktsoorten en Premium fotopapier stellen de gebruiker in staat zijn waardevolle momenten langer te bewaren.

De HP Photosmart 230 wordt geleverd met HP Photo & Imaging software en HP Memories Disc Creator (op cd-rom).

De HP Photosmart 230 heeft een consumentenadviesprijs van ¬ 299,- inclusief BTW.

Informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

HP is toonaangevend wereldwijd leverancier van IT-producten, technologieën, oplossingen en diensten voor consumenten en organisaties. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing, internet access devices, imaging en printing. Op 3 mei 2002 werd de fusie met Compaq Computer Corporation een feit.

4800 dpi geoptimaliseerde resolutie in kleur op HP Premium fotopapier, 1200 x 1200 dpi invoer

Contactpersoon voor de redactie:
(