Gemeente Uithoorn

ONTWERPSTREEKPLAN NOORD-HOLLAND ZUID EN ONTWERPUITWERKINGSPLAN GRONDGEBEID AMSTERDAM TER INZAGE

Gedeputeerde Staten (GS) van Noord-Holland maken bekend dat tot en met 30 september 2002 het ontwerpstreekplan van Noord-Holland Zuid en het ontwerpuitwerkingsplan grondgebeid Amsterdam ter inzage liggen. Het streekplan heeft betrekking op de gebieden: Gooi- en Vechtstreek, Amsterdam, Amstel-Meerlanden, Diemen, Zuid-Kennemerland, IJmond, Zaanstreek, Oostzaan en Waterland.

In dit plan doen GS voorstellen voor de ruimtelijke ontwikkeling en de inrichting van dit gebeid tot 2020. Het gaat hierbij om de ruimtelijke gevolgen van wonen, werken, infrastructuur, waterbeheer, natuurontwikkeling, recreatie, landbouw en cultuurhistorie.

Schriftelijke bedenkingen Tot en met 30 september 2002 kunt u schriftelijk uw bedenkingen in dienen bij: Provinciale Staten van Noord-Holland t.a.v. de heer J. Ottenhof Postbus 123 2000 MD Haarlem

Het is belangrijk dat u in uw brief uw naam en adres vermeld en de datum waarop u uw bedenkingen verstuurt. Ook is het belangrijk dat u aangeeft of het gaat het ontwerpstreekplan of om het ontwerpuitwerkingsplan. Tot slot moet u ook de bedenkingen ondertekenen.

Verdere procedure Uw bedenkingen worden betrokken bij de vaststelling van het streekplan door Provinciale Staten en bij de vaststelling van het uitwerkingsplan door Gedeputeerde Staten. Dit zal zoals het er nu uitziet in februari 2003 plaatsvinden. Ook kunt u uw bedenkingen als u dat wenst mondeling toelichten. Wanneer u dit aangeeft in uw schriftelijke reactie wordt u daar te zijner tijd voor uitgenodigd.

Procedureplanning Tot 30 september: Terinzagelegging ontwerp-streekplan November 2002: Hoorzittingen (Provinciale staten) Medio februari 2003: Vaststelling streekplan in Provinciale Staten

Meer informatie Exemplaren van het ontwerpstreekplan en van het ontwerpuitwerkingsplan kunt u tegen kostprijs ¤60 ( incl. verzendkosten) bestellen bij het servicepunt van de provincie Noord-Holland tel: 023 514 43 00 of 023 514 42 45., e-mail post@noord-holland.nl Hier is ook een gratis samenvatting van het ontwerpstreekplan verkrijgbaar. U kunt het streekplan ook downloaden van internet van de site www.noord-holland.nl

Voor vragen over het ontwerpstreekplan of de terinzagelegging kunt u terecht bij 023 514 33 51 of bij de contactpersoon van de gemeente Uithoorn, mevrouw B. Kramer via 513 278.