Apple Benelux

Uitzonderlijke workflow. Uitstekende cashflow.
DVD Studio Pro, Commotion, Deck, Final Cut Pro 3 Korting op Final Cut Pro en DVD Studio Pro, en Commotion en Deck op de koop toe.*

--

Dit is het moment om Final Cut Pro 3 of de upgrade naar Final Cut Pro 3 aan te schaffen, het enige betaalbare, professionele, niet-lineaire videobewerkingsprogramma waarin je kunt werken met het hele scala aan professionele bewerkingsstructuren, van uitzendstructuren (HD, SD) tot DV en off line. En met DVD Studio Pro 1.5 kun je Final Cut Pro-materiaal exporteren naar dvd.

Als je beide producten aanschaft tussen 1 en 30 september 2002, ontvang je ¤ 300 korting via een kortingscoupon en krijg je bovendien het Director's Cut Finishing Pack.**

Om gebruik te maken van deze aanbieding en de voorwaarden te bekijken, dien je de coupon te downloaden. Vervolgens dien je tussen 1 en 30 september 2002 Final Cut Pro 3 en DVD Studio Pro 1.5 aan te schaffen bij de Apple Store of bij een deelnemende Apple reseller.

Bij de Apple Store kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week je elektronische bestelling plaatsen.
pdf Download de coupon.
(N.B.: vereist Adobe Acrobat Reader).


* Deze aanbieding is onderworpen aan bepaalde voorwaarden. Final Cut Pro 3 is beschikbaar in het Engels, Duits en Frans. DVD Studio Pro 1.5 is beschikbaar in het Engels (de handleiding is ook beschikbaar in een Franstalige versie).


** Bevat Pinnacle Commotion en Bias Deck (beide uitsluitend Engelstalig).