Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 10-09-2002 Persberichten district Den Bosch

AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag zijn een 35-jarige man en een 36-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch aange-houden. Het tweetal werd met een auto gecontroleerd op de Hambakenweg in `s-Hertogenbosch. De auto bleek zondag in `s-Hertogenbosch gestolen te zijn. In de auto werd ook een tas met lingerie aangetroffen. Deze lingerie bleek vanuit een winkel in Drunen ge-stolen te zijn. Het tweetal is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK BEDRIJF, `s-Hertogenbosch

Maandagavond is ingebroken in een bedrijf aan de Maastrichtseweg in `s-Hertogenbosch. Van het pand werd een ruit vernield, waardoor men binnen kon komen. Uit het bedrijf wer-den twee computers gestolen met beeldschermen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR AUTO-INBRAAK, `s-Hertogenbosch

Maandagavond werd gemeld dat getuigen hadden gezien dat er werd ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Van de Does de Willeboissingel in `s-Hertogenbosch. De getui-gen achtervolgende de inbreker. Op aanwijzing van de getuigen kon de inbreker, een 27-jarige man uit Zaltbommel, op het Stationsplein worden aangehouden. De man bleek nog een autoradio die hij uit de auto had gestolen bij zich te hebben. Verder bleek hij in het bezit van eerder gestolen pasjes. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK SCHOOL, Rosmalen

Afgelopen nacht is ingebroken in een school in Rosmalen. Eerst werd een hek opengeknipt waarna een raam van de school werd opengebroken. Uit een van de lokalen werden enkele tientallen computers gestolen.

VERKEERSCONTROLE, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen is een verkeerscontrole gehouden op de Hambakenweg, Sint Theunislaan en Van der Eygenweg in `s-Hertogenbosch. Er werden totaal 90 bekeuringen uitgedeeld. 45 Bestuurders werden bekeurd omdat ze te hard reden. (De hoogste snelheid was 92 km/u). 18 bromfietsen bleken een te hoog vermogen te hebben, terwijl 13 personen werden bekeurd omdat ze geen helm op hadden terwijl dat wel moest. 5 Bromfietsers hadden geen bromfiet-scertificaat. 6 personen hadden hun autogordel niet om. Verder werden nog drie bekeuringen gegeven voor verschillende overtredingen.