Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 10-09-2002 Persberichten district de Leijgraaf

SNELHEIDSCONTROLE Uden

Maandagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Violierstraat in Uden. Van de 989 gecontroleerde voertuigen werden er 32 gefotografeerd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 112 km/u, waar 50 km/u is toegestaan.

ILLEGALE VREEMDELINGE, Veghel

Maandagmiddag meldde zich een 20-jarige Russische vrouw bij de politie in Veghel. De vrouw bleek illegaal in Nederland te verblijven. Ze zal zo snel mogelijk uit Nederland wor-den verwijderd.

MAN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN CARAVAN, Veghel

Maandagmiddag werd gemeld dat vanaf de Jan van Amstelstraat in Veghel een caravan werd gestolen. Door de eigenaar van de caravan werd de achtervolging ingezet. Op Schansoord lukte het de politie de auto met de caravan tot stoppen te brengen. De bestuurder van de auto, een 38-jarige man uit Gemert werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek ingeslo-ten.

MAN AANGEHOUDEN, Veghel

Maandagavond is een 39-jarige man uit Veghel aangehouden. De man was in een was in een gelegenheid aan de Meijerijstraat in Veghel, ondanks dat hij daarvoor een toegangsverbod had. De man weigerde ook het pand te verlaten. Hierop is hij aangehouden. Bij zijn aanhou-ding verzette hij zich. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt na verhoor is hij dinsdag-morgen heengezonden.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ CONTROLE, Uden

Maandagavond is een 31-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met zijn auto met een snel-heid van 106 km/u over de Industrielaan in Uden. Op die weg is 50 km/u toegestaan. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

AUTO GESTOLEN, Schaijk

Afgelopen nacht is vanaf de Wingerd in Schaijk een paarse Mercedes Vito bestelauto gesto-len. Het kenteken van de auto is 81-VF-BR.