Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 10-09-2002 Persberichten district Maasland

AUTO GESTOLEN, Oss

Maandagmiddag is vanaf de Raadhuislaan in Oss een zwarte Toyota Carina gestolen. Het kenteken van de auto is NR-FZ-64.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Oss

Maandagavond is een controle gehouden op verschillende wegen in Oss. Totaal 12 bestuur-ders werden bekeurd. Er werden 6 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden van drie van hen werd zelfs het rijbewijs ingevorderd, omdat ze meer dan 50 kilometer per uur te hard reden. Een Belg kreeg direct een boete van 250,- omdat hij te hard reed. Drie bestuurders werden bekeurd omdat ze niet handsfree belden. Verder werden nog drie bekeuring uitge-deeld voor verschillende overtredingen.

INBRAAK WINKEL, Oss

Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel aan de Wolfskooi in Oss. Rond 01.25 uur werd een tuit van de winkel ingegooid. Uit de winkel werd in ieder geval een videocamera gesto-len. Door getuigen werden twee mannen gezien die op een bromfiets in de richting van de Hazekamplaan wisten te ontkomen.

VROUW GEWOND BIJ AANRIJDING, Oss

Dinsdag morgen fietste een 70-jarige vrouw uit Oss over de Kerkstraat in Oss. In die straat werd de vrouw aangereden door een haar tegemoetkomende rode vrachtauto. De vrouw kwam door de aanrijding ten val. Ze is met verschillende kneuzingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de rode vrachtauto is doorgereden na de aanrijding.