Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 10-09-2002 Persberichten district Land van Cuijk

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, Boxmeer

Maandagmiddag is een 70-jarige vrouw uit Boxmeer gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw stak met haar rolator, op het zebrapad aan de Raetsingel in Boxmeer de weg over. Terwijl ze overstak raakte ze een auto bestuurd door een 23-jarige man uit Ottersum. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. Bij controle bleek, dat de automobi-list te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

AUTO GESTOLEN, Boxmeer

Maandag is vanaf de Stationsweg in Boxmeer een groene Toyota Carina gestolen. Het ken-teken van de auto is LS-TT-40.

TE VEEL GEDRONKEN, Mill

Maandagavond is een 77-jarige man uit Mill bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 2 uur. De controle vond plaats op de Lijsterstraat in Mill.

GEWONDE BIJ AANRIJDING, Grave

Maandagavond werd een aanrijding gemeld op de kruising Sint Elisabethstraat - Arnoud van Gelderweg in Grave. Een auto bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Nijmegen was Rijden-de over de Arnoud van Gelderweg in aanrijding gekomen met een over de Sint Elisathstraat rijden auto, bestuurd door een 49-jarige vrouw uit Grave. De laatste bestuurster heeft waar-schijnlijk geen voorrang verleend aan de vrouw uit Nijmegen. De vrouw uit Nijmegen is met nek en borstklachten overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR WONINGINBRAKEN, Cuijk

Vanmorgen is een 36-jarige man uit Cuijk aangehouden. De man wordt ervan verdacht een aantal woninginbraken te hebben gepleegd op 5 september. Door de officier van justitie was toestemming verleend om de man aan te houden. Naar aanleiding hiervan is de man vanmor-gen in Helmond door politiemensen uit Cuijk aangehouden. Hij probeerde zich nog aan de aanhouding te ontrekken door snel met zijn auto weg te rijden. Daarbij kwam hij in aanrij-ding met een onopvallende politieauto. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Landhorst

Dinsdagmorgen is een 42-jarige motorrijder uit Boxmeer bekeurd omdat hij te hard reed op de Quayweg in Landhorst. De man reed 152 km/u waar 80 km/u is toegestaan. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.