Provincie Friesland


Hoorzitting Provinciale Staten

Inspraakmogelijkheid over onderwerpen betreffende Waterstaat en Milieubeheer

Voor de eerste keer organiseren de provinciale staten van Fryslân een openbare hoorzitting over een aantal voorstellen die betrekking hebben op Waterstaat en Milieubeheer. Deze hoorzitting vindt plaats binnen het experiment met duaal bestuur, waarbij is afgesproken de Statencommissie Waterstaat en Milieubeheer tijdelijk op te heffen. De voorstellen die normaal gesproken in deze commissie besproken zouden worden, gaan nu rechtstreeks naar de vergadering van Provinciale Staten op 18 september aanstaande. Inspraak over deze voorstellen is mogelijk tijdens de hoorzitting van 11 september aanstaande. U bent welkom op de publieke tribune
Plaats: Provinsjhûs, Tweebaksmarkt 52, LeeuwardenTijdens vergaderingen van Statencommissies krijgt u de gelegenheid om - hooguit 5 minuten - op een agendapunt in te spreken. Een verzoek hiertoe kunt u voor het begin van de vergadering schriftelijk indienen bij de voorzitter van de commissie. Geeft u hierbij aan op welke punten u in wilt spreken.

Voor informatie over de openbare vergaderingen kunt u terecht bij de secretaris van de commissie. De te behandelen stukken liggen ook ter inzage in: het informatiecentrum van de provincie Fryslân, Tweebaksmarkt 52, Leeuwarden, tel. 058 - 292 55 24, info@fryslan. Indien de hoorzitting niet doorgaat, zal dit in de krant van 10 september gepubliceerd worden.
Laatste wijziging: 30-8-2002 , Yfke Faber.