Heijmans N.V.

Bericht voor de pers, 11 september 2002

's HERTOGENBOSCH - Heijmans N.V. (bouw, vastgoedontwikkeling en aanverwante activiteiten) maakt bekend dat de heer drs. G.H. Hoefsloot per 1 november aanstaande wordt benoemd tot lid van de raad van bestuur. De heer Hoefsloot zal vanaf 7 mei 2003 (de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders) optreden als voorzitter van de raad van bestuur bij welke gelegenheid de huidige voorzitter van de raad van bestuur, heer H.A.J. Bemelmans, wegens pensionering afscheid van de onderneming zal nemen.

Guus Hoefsloot (52) is sinds 1984 werkzaam bij Hollandsche Beton Groep N.V. (HBG) waar hij sinds 2000 lid is van de raad van bestuur. Daarvoor was hij onder andere drie jaar werkzaam als lid van de directie bij Kyle Stewart ltd., werkmaatschappij van HBG in London, en zeven jaar als lid van de directie bij HBG Bouw en Vastgoed (voorheen onder andere Mabon). Voorafgaand aan de periode bij HBG heeft Guus Hoefsloot gewerkt bij ABN AMRO en Barclays Bank.

Berry Bemelmans, sinds 1 september 2002 voorzitter van de raad van bestuur van Heijmans, volgde in die hoedanigheid Joop Janssen op die in verband met gezondheidsproblemen zijn functie vervroegd moest neerleggen.

"In de afgelopen jaren heeft Heijmans de aansluiting gerealiseerd met de top van de markt in Nederland en België. De volgende stap is het verwerven van een positie in de top 10 van de Europese bouwmarkt. Dat vraagt kennis en ervaring met het werken in een internationale omgeving. Guus Hoefsloot heeft ruim 10 jaar managementervaring opgedaan bij het internationale bedrijf HBG. Zijn buitenlandervaring en zijn ervaring in de branche maken hem bij uitstek geschikt om leiding te geven aan de volgende fase van de expansie van Heijmans", aldus Berry Bemelmans.

Na de voorgenomen benoeming van Guus Hoefsloot tot voorzitter van de raad van bestuur in mei 2003 zal de raad van bestuur van Heijmans N.V. bestaan uit Guus Hoefsloot (voorzitter), Jacques van den Hoven en Dick van der Kroft.



Heijmans N.V.